OTW 2011 Board Candidates and Election News

De OTW is verheugd te kunnen melden dat zes zeer gekwalificeerde kandidaten zich verkiesbaar hebben gesteld voor de vier zetels die dit jaar openvallen in de raad van bestuur. We bedanken graag huidige leden Rachel Barenblat en Sheila Lane, die het einde van hun driejarige termijn bereikt hebben, en ook Hele Braunstein en Allison Morris, die eind dit jaar om persoonlijke redenen de raad vaarwel zeggen.

De kandidaten zijn in alfabetische volgorde op familienaam: Julia Beck, Naomi Novik, Lucy Pearson, Betsy Rosenblatt, Nikisha Sanders, and Jenny Scott-Thompson. Hun persoonlijke verklaringen zullen vanaf 17 Oktober 2011 beschikbaar zijn op de OTW verkiezingswebsite.

We zullen twee chatsessies met de kandidaten van telkens een uur organiseren, die toegankelijk zijn voor al onze leden en het publiek.. Ze zullen worden gehouden in de openbare chatroom van OTW, te bereiken via deze link: https://fanarchive.campfirenow.com/e79cc

De precieze datums van de twee chatsessies worden binnenkort bekend gemaakt. Als je verhinderd bent maar wel vragen voor de kandidaten hebt, raden we je aan deze in te sturen via ons contactformulier zodat onze verkiezingsfunctionaris Ira Gladkova ze namens jou kan stellen. Je zal deze chatsessies na afloop kunnen nalezen op de verkiezingswebsite.

De verkiezingen duren vanaf 12.00 uur ‘s middags UTC op 16 november (Hoe laat is dat waar ik woon?) tot 12.00 uur ‘s middags UTC op 18 november (Hoe laat is dat waar ik woon?). Stemrecht is beperkt tot de huidige OTW-leden; dit is iedereen die $10 of meer gedoneerd heeft tussen 1 oktober 2010 en 17 oktober 2011. Om je lidmaatschap te vernieuwen, bezoek https://transformativeworks.org/nl/hoe-je-kunt-helpen/steun-otw.

Meer informatie is te vinden op de OTW verkiezingswebsite.

Uncategorized

Comments are closed.