Што претставува проектот Open Doors (Отворени врати)?

Проектот Open Doors (Отворени врати) на OTW (Организација за трансформативни дела) е посветен на зачувувањето на фан-дела за во иднина. Нашата цел е да ги зачуваме особено оние фановски проекти што би можеле да се изгубат поради недостаток на време, интерес или ресурси од страна на тековниот одржувач.

За повеќе информации, вклучувајќи ги ЧПП за Отворени врати во целост, погледнете ја веб-страницата на Отворени врати.

Comments are closed.