Сакам да уредам страница на Фанлор, но не знам како. Помогнете ми!

Секогаш се добредојдени нови уредувачи на Фанлор и имаме голем број на ресурси кои можат да Ви помогнат да започнете. Прво погледнете ги нашите совети за прегледување на Фанлор и воведното упатство за уредување, а потоа прегледајте ги нашите детални страници за помош. Исто така ќе сакате да се запознаете со нашите правила.

Откако ќе почнете да уредувате, помошната табела за уредување на Фанлор е непроценлив ресурс – како што е и оваа листа на шаблони кои често се користат на вики-страницата. Доколку Ви е потребна понатамошна помош, секогаш можете да ги контактирате нашите администратори за помош при уредување. Кратки и/или воведни страници секогаш се добредојдени!

Comments are closed.