Како можам да донирам на OTW? Можам ли да донирам ако не живеам во Соединетите Американски Држави?

OTW (Организација за трансформативни дела) прифаќа донации од ширум светот преку онлајн донации или преку чек пратен по пошта на нашето поштенско сандаче. Погледнете ја страницата Поддржете ја OTW за повеќе детали.

Нашиот процесор за плаќање нема да ги открие броевите на кредитни картички или банкарски сметки на OTW. Чековите примени по пошта ќе содржат информации за сметката, но истите нема да ги задржиме.

Comments are closed.