Дали можам да волонтирам?

OTW редовно регрутира волонтери за различни комисии и позиции. Повиците за волонтирање можете да ги следите на нашата страница за волонтирање. Во кое било време можете и да стапите во контакт со нашата Комисија за волонтери и регрутирање.

Доколку сте заинтересирани, можете да волонтирате и преку додавање информации на Фанлор, нашата фандомска вики-страница. (Советуваме да почнете со Фанлор: Пожелна листа, каде тековните уредници објавуваат со кои содржини им е потребна помош).

За повеќе информации, Ве молиме посетете ја нaшата страница ЧПП за волонтирање.

Comments are closed.