Posts by Alex

Изјава во врска со злонамерни е-поштенски напади против волонтерите на OTW

Од 3 мај, OTW (Организацијата за трансформативни дела) – непрофитната организација зад Archive of Our Own – AO3 (Наша сопствена архива), Фанлор и други проекти – се справува со напади насочени кон организацијата и нејзините волонтери. Сакавме да споделиме со Вас дел од она што се случува, како и она што го правиме за да го запреме тоа и како тоа може да влијае на времето на нашите одговори на Вашите прашања и воопшто на нашата работа. Пред сѐ, сакаме да Ве замолиме за трпение, бидејќи ова е комплициран период за сите нас во OTW. Непознат напаѓач испраќа заканувачки пораки преку е-пошта со нелегален материјал… Read more