Контактирајте нѐ

Не сте сигурни што да одберете? Контактирајте ги Комуникации и тие ќе се погрижат за Вашата порака да пристигне на вистинското место.

Исто така можете да ја следите OTW на Вашите омилени социјални мрежи.


За целосна листа на комисиите на OTW и повеќе информации за нив, погледнете ја страницата на Комисиите и работните групи.Формуларот не функционира? Можете да нѐ контактирате и преку нашата адреса на е-пошта: [email protected].