Како можете да помогнете

Ви благодариме за Вашиот интерес за OTW (Организација за трансформативни дела)! Постојат многу начини да ѝ помогнете на OTW:

Волонтирајте!
Сакате да помогнете на некој од нашите проекти? Тука се добредојдени волонтери од сите позадини и држави. Проверете ги нашите ЧПП за волонтирање за одговори на некои чести прашања!

Донирајте!
OTW е непрофитна организација според US 501(c)(3), која ја поддржуваат членовите и чии услуги се бесплатни. Тоа не би можеле да го сториме без Ваша помош! Секоја донација од 10 USD или повеќе ќе Ви даде членство, а дури и малку, многу помага. Можете исто така да донирате по пошта!

Организирајте собирање на средства!
Одите на конвенција или друг собир на фанови? Барате изговор да направите забава за добра кауза? За сите начини на кои можете да ја поддржите OTW додека се забавувате, погледнете ги нашите правила за собирање на средства од трети странки.

Кажете им на луѓето за нас!
Преземете ги флаерите и графичките материјали и запознајте ги луѓето со нас.