Каде да нѐ најдете

OTW (Организација за трансформативни дела) споделува новости за OTW и нејзините проекти, како и општи вести од фандомите преку низа од платформи. Ова е листа на нашите активни и официјални страници. Доколку имате прашања за некој профил кој не е на листата, Ве молиме контактирајте нѐ.

Активно објавување

Членовите на персоналот на OTW лично постираат на овие страници за новости за OTW, а можете да нѐ контактирате на овие платформи:

За вести за Archive of Our Own – AO3 (Наша сопствена архива) погледнете ги следните локации. (Забелешка: за повратни информации и помош при користење на AO3, Ве молиме користете го формуларот за поддршка).

Фанлор исто така одржува свои страници за вести.

Профили на дополнителни проекти и комисии:

За севкупен преглед на објавените вести за сите проекти, секоја од објавите е обележана на Pinboard.

Видео профили